Me & mates.png

Freesaa
tietoisuutta
itsestäsi,
muista ihmisistä &
ympäröivästä maailmasta.

Ajankohtaisen paljastavat &

ihmisiä arvostavat puheenvuorot -

huonon & hyvän johtamisen 

syy-seuraussuhteista.

Minja Wahlsten
Certified PCM®-Trainer | DEI-Consultat & Strategist | Speaker

Ihmisten persoonallisuus ja ihmisissä olevien voimavarojen kehittäminen ja hyödyntäminen ovat loputon intohimoni ja ääretön mahdollisuus-  uuden oppimiseksi, itsestä ja muista ihmisistä.

Ihmisyys, elämä, työelämä ja ihmissuhteet pitävät sisällään tarinoita kasvusta, kompastuksista ja loputtomista mahdollisuuksista kehittyä ja tavoitella itsessä ja muissa olevaa potentiaalia.

Kliiniset löydökset ihmisen käyttäytymisestä ja persoonallisuuden rakentumisesta- tieteelliset tutkimustulokset  sekä empirian yhteisvaikutus-

ovat  mielestäni parhaimmillaan elävän ja arkisen elämämme tapahtumissa- täysin tunnistettavissa, hyödynnettävissä ja sovellettavissa sulautuneena osaksi meidän jokaisen arkea.

Tiedosta itsessään ei kukaan tule hullua hurskaammaksi, ennen kuin se alkaa elää ja näkyä tarinoissamme. Tervetuloa vaikuttumaan, oivaltamaan, kasvamaan ja kehittymään kanssani

- minä tarjoilen läpivalaisun ihmisten persoonallisuuden kiehtovaan maailmaan ja läpileikkauksen ihmisten välisiin yhteyksiin. 

KEY
notes

asiantuntijapuheenvuorot

joory.png

Ajankohtaisen inspiroiva

puheenvuoro yhteistyösuhteista ja johtamisesta.

MINNE ASTI  HYVÄ TAI HUONO JOHTAMINEN YLTÄÄ ?
Ongelma | Syy | ratkaisut

  • Puheenvuorossa käydään case esimerkein läpi lukuja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi ja toisaalta kasvatetaan tietoisuutta siitä- mihin kaikkialle huono johtaminen voi lukujen valossa yltää sekä miten johtamiskäytänteiden uudistaminen edesauttaa kasvua ja menestymistä

  • Management- Leadesrhip & Self-Leadership- osa-alueiden hyödyntäminen arjen johtamisessa ja käytänteissä ➢ näiden erottaminen, hallitseminen ja vaikuttavuus työnantajamielikuvaan, brandiin, sitoutumiseen, hyvinvointiin, tuloksiin ja tuottavuuteen.

  • Hämmästyttäviä tosi- elämän kertomuksia, kuinka  johtamisongelmat vaikuttavat organisaation tuottavuuteen, työnantajamielikuvaan, yhteistyösuhteisiin & psykososiaaliseen kuormitukseen.

 KEYNOTE asiantuntijapuheenvuoro

 Kenelle ? Organisaation hallitukselle, johtoryhmälle & ylimmälle  johdolle.

 Miksi ? Johtaminen, johdetuksi tuleminen ja  yhteistyösuhteiden dynamiikka,

näkyy  yhteistyösuhteiden tuottavuudessa, tuloksisissa ja yrityskulttuurin sentimentissä.

 Kesto :  1 t 20 min 

Hinta: 1390 e + ALV

 

Feedbacks :