top of page

People Skills-tiimimme

People Skills- tiimimme on auttanut uudistamaan yritysten kulttuuria organisaatio kerrallaan.
 
Me haluamme muuttaa yhdessä ihmisten kanssa maailmaa-
 
kulkea  edellä ja osoittaa,
että  uudistamalla organisaation Leadership -kulttuuria, 
 
saamme yhdessä aikaan liikevoimaa,  joka nostaa organisaation ja ihmisten tuottavuuden & toiminnan uudelle tasolle.

jengi4.png
minjakelt.png

Minja Wahlsten

Johtamistaitojen asiantuntija | Puhuja | Valmentaja
Certified PCM®, Process Communication Model- Trainer

Minja on yrittäjä, valmentaja ja oivalluttaja. Hänellä on monipuolinen työkokemus liike-elämän, taiteen & musiikin osa-alueilta- myynnin, valmentamisen, esiintymisen ja käsikirjoittamisen parista. 
Alettuaan 20 vuotta sitten opiskelemaan persoonallisuuspsykologiaa ja johtamistaitojen kehittämistä, hän aloitti savotan hankalimmasta  tuntemastaan tyypistä- itsestään. 


Minja on opiskellut ja sertifioitunut  kansainvälisesti arvostetun PCM-Process Communication Modelin® kouluttajaksi. Menetelmän perusta ja  palkitut löydökset ihmisen käyttäytymisestä ovat  terapiassa  ja mallia on kehitetty yhteistyössä  NASAn psykologien kanssa.

Minja soveltaa mallia työssäään ihmisissä olevan kapasiteetin ja motivaatiotarpeiden tuottavaan johtamiseen, stressinhallintaan ja tiimidynamiikan parantamiseen. Minja on opiskellut johtamisen perusopintoja ja HR- johtamista Jyväskylän avoimessa- ja Aalto- yliopistossa. 

Minja hyödyntää suvereenisti omia vuorovaikutustaitojaan puhujana & valmentajana, rakentaa helposti yhteyden ihmisten ja yleisön välille ja tarjoaa ratkaisuja ja käytänteitä johtamistaitojen uudistamiseen.

Minja yhdistää ainutlaatuisen taitavasti kliinisiä tutkimustuloksia ihmisen käyttäytymisestä, statistiikkaa ajan ilmiöistä ja soveltaa ne tarinoiksi liike-elämän, yhteistyösuhteiden ja johtamisen osa-alueilla.

Minjan koulutus, kokemus ja ammattitaito takaavat  ainutlaatuisen oivalluttavia näkökulmia ja hänen esimerkkinsä  ovat kutkuttavia tositarinoita ihmisistä, johtamisesta & johtajuuden haasteista ja ratkaisunsa taidokkaasti opittavissa olevia arjen käytänteitä.

bottom of page