top of page

People Skills-tiimimme

People Skills- tiimimme on auttanut uudistamaan yritysten kulttuuria organisaatio kerrallaan.
 
Me haluamme muuttaa yhdessä ihmisten kanssa maailmaa-
 
kulkea  edellä ja osoittaa,
että  uudistamalla organisaation Leadership -kulttuuria, 
 
saamme yhdessä aikaan liikevoimaa,  joka nostaa organisaation ja ihmisten tuottavuuden & toiminnan uudelle tasolle.

jengi4.png
minjakelt.png

Minja Wahlsten

Johtamistaitojen asiantuntija | Kommunikointivalmentaja
Certified PCM®, Process Communication Model- Trainer

Minja Wahlsten on johtamisen  asiantuntija- ihmisiä taidokkaasti oivalluttava puhuja. Hän ei vain puhu johtamistaitojen merkityksestä- hän näyttää, mistä puhuu: miten johtaa itseä ja yhteistyösuhteita tuottavasti, kaikenlaisissa olosuhteissa.

Minja on opiskellut ja sertifioitunut  kansainvälisesti arvostetun PCM-Process Communication Modelin® kouluttajaksi. Menetelmän perusta ja  palkitut löydökset ihmisen käyttäytymisestä ovat  terapiassa  ja mallia on kehitetty yhteistyössä  NASAn psykologien kanssa.

Hän yhdistää taitavasti tutkimustuloksia ihmisen käyttäytymisestä, statistiikkaa ajan ilmiöistä ja soveltaa valmennusmenetelmää sujuvasti osaksi arjen käytänteitä. Hän on erikoistunut ihmisessä olevan kapasiteetin hyödyntämiseen ja monipuoliseen johtamiseen.

Minjan ammattitaito näkyy kyvykkyydessä tunnistaa, ymmärtää, hyödyntää ja johtaa  ihmisissä olevaa kapasiteettia, joka näkyy käytännössä yhteistyösuhteiden johtamistaidoissa, viestinnän ja kommunikoinnin vaikuttavuudessa ja asenteessa palvella muita ihmisiä. Hänen asiakkaitaan ja kumppaneitaan löytyy yhteiskuntaelämän kaikilta sektoreilta, yhteensä tuhansia ihmisiä.

Minja yhdistää ainutlaatuisen taitavasti kliinisiä tutkimustuloksia ihmisen käyttäytymisestä, statistiikkaa ajan ilmiöistä ja soveltaa ne tarinoiksi liike-elämän, yhteistyösuhteiden ja johtamisen osa-alueilla.

Minjan koulutus, kokemus ja ammattitaito takaavat  ainutlaatuisen oivalluttavia näkökulmia ja hänen esimerkkinsä  ovat kutkuttavia tositarinoita ihmisistä, johtamisesta & johtajuuden haasteista ja ratkaisunsa taidokkaasti opittavissa olevia arjen käytänteitä.

bottom of page